horse-balance
''Een los paard is een blij paard''

 

 

Als paardenliefhebber weet je als geen ander hoe belangrijk het is om volledig te kunnen vertrouwen op de kwaliteit en samenstelling van een voedingssupplement. Met HorseFlex kies je voor een merk dat de absolute nummer 1 is als het gaat om 100% natuurlijke en betaalbare supplementen van de hoogste kwaliteit!

 

 

Vitamine E
Voor gezonde spieren op natuurlijke basis. Ondersteuning voor snel herstel na inspanning. Deze vitamine E is van top kwaliteit omdat gekozen is voor de allerhoogste kwaliteit vitamine E (RRR-alpha-tocoferol), deze vorm word 400% beter opgenomen dan de goedkope variant. 
Vitamine E wordt met name gebruikt:
- Bij spierbevangenheid 
- Beter herstel van spieren na zware inspanning 
- Ter voorkoming van spierpijn of stijfheid
- Ter ondersteuning van spieropbouw
- Het verbeteren van vruchtbaarheid bij merries en hengsten

 

Glucosamine - MSM
Optimale ondersteuning van gewrichten, preventief ter voorkoming van gewrichtsproblemen. Glucosamine zorgt ervoor dat de productie van synovia wordt verhoogd. Synovia bevindt zich in peesschedes, slijmbeurzen en gewrichten. Synovia is een soort "glijmiddel" om pezen en gewrichten soepel te laten bewegen. Naast het bevorderen van de beweging heeft de gewrichtsvloeistof nog een belangrijke functie, het voedt het kraakbeen op de botuiteinden in de gewrichten. MSM is een natuurlijke bron van zwavel. MSM zorgt ervoor dat afval stoffen snel worden afgevoerd uit de lichaamscellen en dat voedingsstoffen beter worden opgenomen. MSM werkt ook ontstekingsremmend en is goed voor de huid, haar en hoornige structuren. Het versterkt het afweer systeem van uw paard en helpt blessures en of operaties sneller te laten genezen. 
Glucosamine - MSM wordt met name gebruikt:
- Voor behoud van gezonde en soepele gewrichten
- Preventief ter voorkoming van gewrichtsklachten 
- Bij ouderdom

 

Magnesiumcitraat
Ter ondersteuning van de spieren en zenuwstelsel, bied verlichting bij spierspanning en stress. Magnesium is van essentieel belang voor een optimale botdichtheid, speelt een grote rol in het centrale zenuwstelsel en helpt een gezonde spier en klier-functie in stand te houden. 
Magnesiumcitraat wordt met name gebruikt:
- Ter ondersteuning van spieren bij inspanning
- Ter verlichting van spierspanning en/of stress
- Voor herstel van spieren na inspanning 
- Bij een te kort aan magnesium 

 

 

Muscle power complex
Natuurlijke spiergroei booster, perfecte ondersteuning bij zware intensieve training, rijk aan natuurlijke eiwitten en aminozuren. HorseFlex Muscle Power complex is een 100% natuurlijk, hoogwaardige spiergroei booster zonder suikers en volledig samengesteld op de behoeften van het paard. Het bestaat uit 65% Spirulina poeder, 21% Magnesium citraat, 10% Creatine Monohydraat en 4% natuurlijke vitamine E. Het maakt hogere intensiteit mogelijk tijdens training en zorgt voor sneller herstel na training.
HorseFlex Muscle Power Complex wordt met name gebruikt:
-
Ter bevordering van spieropbouw en herstel
- Bij verlies van spiermassa en bij zware trainingen
- Tijdens training van jonge paarden

Sport intense pakket
Bevorderd de opbouw van spieren, draagt bij aan een sneller en beter herstel na zware belasting/inspanning, voor het doeltreffend aanvullen van verloren mineralen door zweten. Het Sport Intense pakket biedt een complete ondersteuning van je paard tijdens trainingen, zware inspanning en wedstrijden. 100% natuurlijk en dopingvrij!
HorseFlex Sport Intense pakket wordt met name gebruikt:
-
Ter ondersteuning en bevordering van spieropbouw
- Draagt bij aan beter en sneller herstel na zware belasting/inspanning
- Voor het doeltreffend aanvullen van verloren mineralen door zweten